tisdag 18 mars 2014


Kära kollegor, elever och föräldrar!
Jag har varit här ett par veckor nu men har inte riktigt hunnit prata med alla. Därför vill jag på detta sätt göra en kort presentation av er nya skolträdgårdsmästare.
Jag är utbildad landskapsarkitekt och har studerat på SLU Alnarp, Ultuna och i München som utbytesstudent. Förra året gick jag en folkhögskolekurs i stadsodling och började samtidigt jobba med stadsodlingsprojektet ”Odla i Lund” på Brunnshög. www.lund.se/odlailund
Där jobbar jag fortfarande kvar (onsdagar) och är på fritiden  även engagerad i ”hönsgruppen” som nyligen skaffat höns och tupp till området.
Jag kommer vara på Gunnesboskolan Nedre 12h/v fördelade på mån, tis och fre. Mina huvudsakliga uppgifter kommer vara att odla med framför allt 6:or och 7:or samt att utveckla skolgården tillsammans med dem som vill hjälpa till.
Om du vill vara med och engagera dig eller komma med förslag får ni gärna kontakta mig på eva.kellgren@lund.se eller 070-9910270 (lämna gärna meddelande eller sms som jag får när jag slår på telefonen på arbetstid). Detsamma gäller om du vill bidra med material, växter, fröer eller sponsra verksamheten på något annat sätt.
På fritiden tycker jag om att leka med min (till sommaren) 4-åriga son och att vara fysiskt aktiv med bland annat träning på Gerdahallen, jogging, trädgårdsarbete och  dansa Lindy hop. Tidigare friidrottare som också sysslat en del med bollsporter såsom handboll, bordtennis, basket och fotboll. Sedan 2007 är jag bosatt i Lund och numera ägnar jag och min man även mycket tid åt att renovera vårt radhus på Östra Torn.
Från och med idag kan ni följa arbetet med skolgården här på bloggen: http://gunnesbogrontlarande.blogspot.se/ där du redan nu kan läsa om tidigare projekt.    
Med vänliga hälsningar
Eva Kellgren

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar